Hans de echte Bakker
De kracht van het ambacht
Ambachtelijk brood
Verse croissants in Groesbeek en Beek
Alles vers bereid in onze bakkerij
Gildekorn, Tarwe, Speltproducten, Desem en Bunderbrood
Ambacht en vakmanschap
Ambachtelijk brood
Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Taarten en vlaaien in Groesbeek en Beek
Ambachtelijke schnitt
Medewerkers van onze Echte bakkerij

Opwarm- en afbakadvies

Uw Echte Bakker staat u altijd bij met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij u over de temperaturen in graden en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken.

 

Opwarmadvies Graden Minuten
Worstenbroodje* 180° 8
Saucijzenbroodje* 180° 8
mini saucijzenbroodje 180° 6
Kaasbroodje 180° 4
Ham/kaascroissant (broodje) 180° 4
Pizzabroodje 180° 4
Frikandelbroodje; 180° 4
Roomboter amandelstaaf 170° 8
Appelbol suiker(vrij) 170° 12
Kerststaaf* 170° 10
Kerstkrans* 170° 10
Stokbrood 170° 6
Kaiserbroodje 180° 4
Pistolet 180° 4
Meergranenbroodje 180° 4
Croissant; 180° 4
Ciabatta (ciabatta olijf) 180° 4
 
 
Afbakadvies Graden Minuten
Afbakstokbrood 180° 8
Afbak broodjes 180° 6
Desembroden 180° 6

* Product afdekken met aluminiumfolie

Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers iedere oven heeft een eigen karakter. Belangrijk is dat de oven altijd voorverwarmd is.

Copyright © 2015 - 2020 - Hans de Echte Bakker