Hans de echte Bakker
Een gerezen brood is een geprezen brood
Ambachtelijk brood
Verse croissants in Groesbeek en Beek
Alles vers bereid in onze bakkerij
Gildekorn, Tarwe, Speltproducten, Desem en Bunderbrood
Ambacht en vakmanschap
Ambachtelijk brood
Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Taarten en vlaaien in Groesbeek en Beek
Ambachtelijke schnitt
Medewerkers van onze Echte bakkerij

Onze Echte Mensen

Onze bakkers hebben een bijzondere kijk op de wereld. Het begint namelijk al als de meeste mensen nog liggen te slapen. Al vroeg in de nacht beginnen de bakkers in de bakkerij met het afwegen van de grondstoffen en met het kneden van de eerste degen. Ze voeren het ambacht uit met al hun vakmanschap en passie voor het vak. Het bakken van brood is geen automatisme. Bij iedere stap in het proces wordt gekeken, gevoeld, geroken en beoordeeld of het van de juiste kwaliteit is. Als tenslotte aan alle kwaliteitseisen is voldaan, dan gaat het brood de oven in. Krokant gebakken verspreidt het de geur van heerlijk vers brood. Nadat het brood is afgekoeld, worden de overheerlijke producten in de winkel gepresenteerd, verpakt en gesneden, zodat u uw keus kunt maken uit al onze verleidingen!

Vacature Verkoopmedewerk(st)er M/V Vacature Verkoopmedewerk(st)er M/V
Vacature Verkoopmedewerk(st)er M/V
Vacature Banketbakker/Patissier Vacature Banketbakker/Patissier
Vacature Banketbakker/Patissier
Vacature Weekend- en vakantiemedewerk(st)er Vacature Weekend- en vakantiemedewerk(st)er
Vacature Weekend- en vakantiemedewerk(st)er
Hans Hans
Hans
Dory Dory
Dory
Anne Anne
Anne
Ellen Ellen
Ellen
Diane Diane
Diane
Kim Kim
Kim
Meta Meta
Meta
Paola Paola
Paola
Kathy Kathy
Kathy
Kevin Kevin
Kevin
Dave Dave
Dave
Sylvia Sylvia
Sylvia
Mike Mike
Mike
Copyright © 2015 - 2021 - Hans de Echte Bakker
Design & Realisatie: Wiwi Websolutions