Opwarm- en afbakadvies
Uw Echte Bakker staat u altijd bij met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij u over de temperaturen in graden en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken.
Opwarmadvies | Graden | Minuten |
Worstenbroodje* | 180° | 8 |
Saucijzenbroodje* | 180° | 8 |
mini saucijzenbroodje | 180° | 6 |
Kaasbroodje | 180° | 4 |
Ham/kaascroissant (broodje) | 180° | 4 |
Pizzabroodje | 180° | 4 |
Frikandelbroodje; | 180° | 4 |
Roomboter amandelstaaf | 170° | 8 |
Appelbol suiker(vrij) | 170° | 12 |
Kerststaaf* | 170° | 10 |
Kerstkrans* | 170° | 10 |
Stokbrood | 170° | 6 |
Kaiserbroodje | 180° | 4 |
Pistolet | 180° | 4 |
Meergranenbroodje | 180° | 4 |
Croissant; | 180° | 4 |
Ciabatta (ciabatta olijf) | 180° | 4 |
Afbakadvies | Graden | Minuten |
Afbakstokbrood | 180° | 8 |
Afbak broodjes | 180° | 6 |
Desembroden | 180° | 6 |
* Product afdekken met aluminiumfolie |
Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers iedere oven heeft een eigen karakter. Belangrijk is dat de oven altijd voorverwarmd is.