Hans de echte Bakker

Speciale taarten, vlaaien en gebak voor ieder moment

Ambachtelijk brood
Verse croissants in Groesbeek en Beek
Alles vers bereid in onze bakkerij
Gildekorn, Tarwe, Speltproducten, Desem en Bunderbrood
Ambacht en vakmanschap
Ambachtelijk brood
Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Taarten en vlaaien in Groesbeek en Beek
Ambachtelijke schnitt
Medewerkers van onze Echte bakkerij

Taarten, vlaaien en gebak

Het banket van Hans De Echte Bakker wordt elke dag handmatig, vers en ambachtelijk bereid in onze eigen bakkerij. Hiervoor gebruiken wij alleen de allerbeste ingrediënten en voegen wij geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen toe. Bovendien verwerken wij de lekkerste aardbeien afkomstig van de gebroeders Beijer op Klein Amerika in Groesbeek.

Foto- en Kindertaarten.
Een verjaardag, geslaagd, jubileum of geboorte.. Met een taart van Hans De Echte Bakker is het pas echt feest! Om de taarten nog feestelijker en persoonlijker te maken bestaat er de mogelijkheid om een foto- of bedrijfslogo te bestellen. Alleen een tekst is natuurlijk ook mogelijk. In onze webshop kunt u deze taart zelf ontwerpen. Indien u niet over een gewenste afbeelding beschikt, hebben wij er een groot aantal standaard voor u beschikbaar!

Naast de klassieke slagroomtaart maken wij ook feestelijke kindertaarten. Dit is een slagroomtaart versiert met vlaggetjes, clowntjes en snoepjes of vers fruit! Ook bij deze taart bestaat de mogelijkheid om er een tekst op te bestellen. Door de unieke en overheerlijke kindertaarten van Hans De Echte Bakker, word elke kinderverjaardag een fantastisch feest!

Als onze banketbakkers nog aanwezig zijn, maken zij direct uw 'vergeten' bestelling of uw uitverkocht lievelingsproduct.

Bruidstaarten
Bij de mooiste dag van uw leven hoort de mooiste en lekkerste taart. De soorten en mogelijkheden zijn eindeloos. Neem daarom even contact op met een winkel van ons bij u in de buurt. Zo kunnen we een afspraak maken om uw wensen te bespreken.
We horen graag van u!

Benieuwd naar het overige assortiment taarten en vlaaien of wilt u direct een bestelling plaatsen?
Bezoek dan onze webshop!

Gebak
Het gebak van Hans De Echte Bakker is er in heel veel verschillende vormen, kleuren en smaken. Vers fruit, Bossche bol, Tompoes, Nougatine. Ook voor Cup Cakes en Petit Fours bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u de Petit Fours nog feestelijker en persoonlijker wilt maken, bestaat er de mogelijkheid ze te bestellen met een foto- of bedrijfslogo erop!

Benieuwd naar het overige assortiment gebak, of wilt u direct een bestelling plaatsen?
Bezoek dan onze webshop!

Copyright © 2015 - 2023 - Hans de Echte Bakker
Design & Realisatie: Wiwi Websolutions